Au-pair-enciás Agency

Control your future!

0036-21-2525-225 |

jelentkezés feltételei

A Európai Uniós csatlakozással megszűntek a vízumkövetelmények és az Uniós állampolgárok szabadon utazhatnak Nagy-Britanniába és ott tanulhatnak, avagy munkát vállalhatnak. Ezalól kivételt képeznek a Romániából és Bulgáriából érkezők, akiknek még mindig regisztrálni kell az angol Belügyminisztériumnál (Home Office), ha az Au Pair programban szeretnének részt venni.
Az erdélyből jelentkezőket arra kérnénk, hogy lehetőleg előre tervezzék el kiutazásukat, mivel az AuPair regisztráció átfutási ideje jelenleg 5 hónap. Amennyiben erdélyből jelentkezőnk rendelkezik magyar állampolgársággal, úgy már nem kell a Home Office-nál regisztrálnia. 

A jelentkezésnek tehát nincs különösebb feltétele, azonban tapasztalataink alapján a fogadó családok számára az ideális AuPair jelentkezőről elmondhatjuk az alábbiakat:
dokumentumok

  • 19 és 29 év közötti lány / hölgy
  • Középhaladó szintű angol nyelvtudással (pre-intermediate)
  • Minimum 9-12 hónapot kíván külföldön tölteni
  • Jogosítvánnyal és magabiztos vezetői tapasztalattal rendelkezik


"Erős alapszintű nyelvtudással rendelkezem. Így is jelentkezhetek?"

Alapszintű nyelvtudással is jelentkezhetsz, előfordulhat azonban, hogy elhelyezésed hosszabb ideig tart. Évről évre egyre nő azon jelentkezők száma, akik jól beszélik az angol nyelvet, így a családok azon jelentkezőket választják ki elsőkörben, akik gyermekeikkel, valamint a szülőkkel könnyen kommunikálnak majd. Így érdemes a utazás előtt intenzívebben tanulni a nyelvet. Fontos, hogy a kiérkezésed követően megértsd a feladataidra vonatkozó instrukciókat; valamint a gyerekekkel megtudd értetni magad, ellenkező esetben rád unnak vagy esetlegesen nem fogadnak szót neked.


"Tanulmányaim miatt csak 6 hónapra tudnék kintmaradni. Van esélyem, hogy fogadó családot találjak?"

Szívesen látjuk a kevesebb idõtartamra jelentkezőket is, számtalan sikeres elhelyezésünk volt mely rövidebb időszakra szólt. Azonban a családok többsége azt preferálja, ha minél hosszabb ideig marad velük az AuPair, így a gyerekeknek nem kell mindig hozzászokni egy új személyhez; plusz a szülőknek sem kell újra és újra betanítani egy új gyermekfelügyelőt a feladatokra.

További gyakori kérdések

 

 

 


Mennyi a közvetítés átfutási ideje?

calendar-sheetLányok 
Általában 1-3 hét az elhelyezési idő. Természetesen az átfutási idő nagyrészt attól is függ, hogy a kiajánlott család szimpatikus-e Neked és vica versa. Valamint Angliában 2-3 havonta van szünet az iskolákban, ilyenkor kevesebb család keres aktívan AuPairt.

Fiúk * Párok
Előfordulhat, hogy 2-3 hónapot is várni kell, mindig az aktuális családoktól és az ő preferenciáiktól függ az elhelyezés gyorsasága. Nagyban javítja esélyeiteket, amennyiben jó referenciákkal, magabiztos angol nyelvtudással és jogosítvánnyal rendelkeztek.

 
Jelentkezés és közvetítés menete

Amennyiben jelentkezni szeretnél, úgy a jelentkezés menetéről és a beszerzendő iratokról ITT olvashatsz.

...nagyon meglepett.. mármint,hogy ennyire egyezik a család az elképzelésemhez!
Köszönöm a sok segítséget, meg hogy tegnap este számíthattam Rád az interjú alatt!
Minden rendben van itt, a gyerekeket már most imádom! A szülők pedig nagyon kedvesek és segítőkészek!
Köszönöm, hogy ilyen szuper családot találtatok nekem!!!
Ön itt van: Kezdőlap | Jelentkezés menete * Közvetítési idő