Au-pair-enciás Agency

Control your future!

0036-21-2525-225 |

Ki is az AuPair?

aupairchild-smallOlyan fiatal lány vagy fiú, akinek elsődleges célja a nyelvtanulás; illetve külföldi munkatapasztalat szerzés.
Az Aupair fogadó családjának (Host family) segít a gyerekek és a háztartás körül, ezért cserébe szállást, ellátást; valamint heti fizetést kap.

Vannak, akik úgy gondolják nem is olyan nagy dolog ez a fajta „kiruccanás”, de nem árt, ha mindenki belegondol vajon, ha ő családanya vagy családapa lenne, akkor mindegy volna-e neki, hogy a gyermekei mellé érkező AuPair, hogyan áll a rábízott feladatokhoz?
A család nem csak gyermekeit fogja rád bízni, hanem lakását és egyéb más értékeit is. Természetesen a legfontosabb, hogy a gyermekek körüli teendőket felelősségteljesen lásd el. Bízhassanak Benned.

 AuPairré válás feltételei Angliában

A Európai Uniós csatlakozással megszűntek a vízumkövetelmények és az Uniós állampolgárok szabadon vállalhatnak munkát Nagy-Britanniában. Ezalól kivételt képeznek a Romániából és Bulgáriából érkezők, akiknek még mindig regisztrálni kell az angol Belügyminisztériumnál (Home Office).

Tapasztalataink alapján a fogadó családok számára az ideális AuPair jelentkező:

  • 19 és 29 év közötti lány / hölgy
  • Középhaladó szintű angol nyelvtudással (pre-intermediate)
  • Aki minimum 9-12 hónapot szeretne az országban tölteni
  • Jogosítvány nem feltétel, de bónusz, ha van

"Erős alapszintű nyelvtudással rendelkezem. Így is jelentkezhetek?"

Alapszintű nyelvtudással is jelentkezhetsz, előfordulhat azonban, hogy elhelyezésed hosszabb ideig tart. Évről évre egyre nő azon jelentkezők száma, akik jól beszélik az angol nyelvet, így a családok azon jelentkezőket választják ki elsőkörben, akik majd gyermekeikkel, valamint a szülőkkel könnyen kommunikálnak majd. Így érdemes a utazás előtt intenzívebben tanulni a nyelvet. Fontos, hogy a kiérkezésed követően megértsd a feladataidra vonatkozó instrukciókat; valamint a gyerekekkel megtudd értetni magad, ellenkező esetben rád unnak vagy esetlegesen nem fogadnak szót neked.

"Tanulmányaim miatt csak 6 hónapra tudnék kintmaradni. Van esélyem, hogy fogadó családot találjak?"

Szívesen látjuk a kevesebb idõtartamra jelentkezőket is, sok sikeres elhelyezésünk volt rövidebb időszakra jelentkezőknél is. Azonban a családok többsége azt preferálja, ha minél hosszabb ideig marad velük az AuPair, így a gyerekeknek nem kell mindig hozzászokni egy új személyhez; plusz a szülőknek sem kell újra és újra betanítani egy új AuPairt a feladatokra....nagyon meglepett.. mármint,hogy ennyire egyezik a család az elképzelésemhez!
Köszönöm a sok segítséget, meg hogy tegnap este számíthattam Rád az interjú alatt!
Minden rendben van itt, a gyerekeket már most imádom! A szülők pedig nagyon kedvesek és segítőkészek!
Köszönöm, hogy ilyen szuper családot találtatok nekem!!!
Ön itt van: Kezdőlap | Ki is az Aupair? * Jelentkezés feltételei