Au-pair-enciás Agency

Control your future!

0036-21-2525-225 |

AuPair / Bébiszitter tanfolyam gyakorlati képzéssel


Népszerű tanfolyamunkat kínáljuk azon jelentkezőknek, akiknek még nincs előzetes vagy magabiztos tapasztalata kisebb gyermekekkel. A képzés során a résztvevők nem csakelsosegelytanfolyam elméleti képzésben, hanem gyakorlati képzésben is részt vesznek, mely nagy jelentőséggel bír egy külföldi pozíció megpályázása során! 

Ez a tanfolyam egyenes út egy jólfizető gyermekfelügyelői álláshoz!

A képzés célja olyan ismeretek átadása, mellyel a résztvevők képesek csecsemőgondozási, kisgyermek gondozási feladatok ellátására, betegségeik felismerésére és a szakmai illetékességen belül történő kezelésére, balesetek megelőzésére, szakszerű elsősegélynyújtásra. Tevékenységüket az érintettek saját környezetében vagy intézményi keretek között végezhetik.

A kurzus elvégzése után letett sikeres vizsga esetén a hallgatók magyar-angol-francia-német nyelvű oklevelet kapnak. Ez az oklevél lehetővé teszi számukra, hogy Bébiszitterként / AuPairként dolgozhassanak itthon vagy külföldön. Minden nálunk végzett hallgatónak segítünk a külföldi elhelyezkedésben!

coursecertificate

A képzés során megszerezhető kompetenciák:
A résztvevő legyen képes a szülőkkel, gyerekekkel közvetlen emberi kommunikációra; váratlanul felmerülő kommunikációs helyzetek megoldására. childcare
Kellő empátiával vállalni a csecsemők és kisgyermekek felügyeletét, gondozását és ápolását.
A résztvevő legyen képes a gondozási feladatok szakszerű elvégzésére, alkalmazni a sajátos gondozási és ápolási módszereket és eszközöket; balesetmentes környezetet kialakítani és a baleseteket megelőzni; baleset bekövetkezése esetén szakszerű elsősegélynyújtást gyakorolni.
Ismerje a szociális területre vonatkozó alapvető jogszabályokat; és tudja a munkájukhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatokat ellátni.

Képzés jellege: 
elmélet és gyakorlat, mely szóbeli és gyakorlati vizsgával, valamint véleményezéssel zárul és a tanfolyam elvégzéséről oklevelet kapnak a résztvevők.

Képzés anyaga:
Elmélet: elsősegélynyújtás, fejlődéslélektan, gyermekgondozás, gyermekgyógyászat, játék szerepe gyermekkorban, kommunikáció
Gyakorlat: 50 óra intézményeinkben (játszóház, óvoda), előre egyeztetett intenzitással, valamint egy kiválasztott gyermek személyiségének, szokásainak részletes jellemzése írásban, támpontok segítségével.

Képzésre való jelentkezés feltétele:
16. betöltött életév
minimum általános iskolai végzettség
megfelelő fizikai és pszichikai állapot

Képzés helyszíne:
A jelöltek képzésére Budapesten kerül sor.


ÁRAK
* Intenzív tanfolyam kb. 2-3 hét
50 óra gyakorlattal, valamint elméleti képzéssel és vizsgával 26.500 Ft

* Normál tanfolyam kb. 1-2 hónap
50 óra gyakorlat, valamint elméleti képzéssel és vizsgával 26.500 Ft


 
...nagyon meglepett.. mármint,hogy ennyire egyezik a család az elképzelésemhez!
Köszönöm a sok segítséget, meg hogy tegnap este számíthattam Rád az interjú alatt!
Minden rendben van itt, a gyerekeket már most imádom! A szülők pedig nagyon kedvesek és segítőkészek!
Köszönöm, hogy ilyen szuper családot találtatok nekem!!!
Ön itt van: Kezdőlap | Tanfolyamok, képzések